
Цукрова глазур
Цукрова глазур унікальна тим, що це кондитерський напівфабрикат. Ви можете приготувати її заздалегідь, а потім використовувати для прикраси, наприклад, тортів, пряників або тістечок. Глазур буває різних видів: шоколадна, молочна, біла. Але звичайнісінька - це цукрова, так як зробити її простіше всього, і часу вона займає дуже мало. Але при цьому її дуже часто використовують в кондитерці для прикрас. Так само і ви можете надати навіть самим звичайним печенюшкам незвичайний і красивий вигляд. Для цього достатньо трохи фантазії, вміння і бажання, щоб приготувати цукрову глазур нанести її на той чи інший продукт.
Інгредієнти
Цукрова пудра
250 г.
Вода
4 ст. л.
Ароматизатори, барвники
за смаком
Етапи приготування
01
Висипати цукрову пудру в каструлю і влити теплу воду.
02
Помішуючи дерев'яною ложкою, нагріти глазур до 40°C.
03
Якщо глазур рідка - додати ще цукрової пудри, якщо густа - води.
04
Приготовану глазур можна пофарбувати харчовими барвниками в будь-який колір.
05
Після приготування глазур наносити пензликом на виріб.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів