Цукрова глазур - Image

Цукрова глазур

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цукрова глазур унікальна тим, що це кондитерський напівфабрикат. Ви можете приготувати її заздалегідь, а потім використовувати для прикраси, наприклад, тортів, пряників або тістечок. Глазур буває різних видів: шоколадна, молочна, біла. Але звичайнісінька - це цукрова, так як зробити її простіше всього, і часу вона займає дуже мало. Але при цьому її дуже часто використовують в кондитерці для прикрас. Так само і ви можете надати навіть самим звичайним печенюшкам незвичайний і красивий вигляд. Для цього достатньо трохи фантазії, вміння і бажання, щоб приготувати цукрову глазур нанести її на той чи інший продукт.

Інгредієнти

Цукрова пудра

250 г.

Вода

4 ст. л.

Ароматизатори, барвники

за смаком

Етапи приготування

01

Висипати цукрову пудру в каструлю і влити теплу воду.

02

Помішуючи дерев'яною ложкою, нагріти глазур до 40°C.

03

Якщо глазур рідка - додати ще цукрової пудри, якщо густа - води.

04

Приготовану глазур можна пофарбувати харчовими барвниками в будь-який колір.

05

Після приготування глазур наносити пензликом на виріб.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Цукрова глазур – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua