Брауні з вершковою начинкою - Image

Брауні з вершковою начинкою

Кількість порцій: 12Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Брауні сам по собі не має чіткого визначення. Це може бути і торт, і кекс, і печиво, і пиріг. Все залежить від наповнення. Але в будь-якому випадку це солодкий і смачний десерт із шоколаду. А кого шоколад може залишити байдужим?! Щоб якось урізноманітнити такий досить простий десерт, ми пропонуємо вам зробити вершкову начинку. Адже вершковий сир надає будь-якій страві м'якість і легкість. Завдяки такому десерту за чашкою чаю можна поринути у прекрасний світ радості і тепла, навіть якщо за вікном не найкраща погода. Подаруйте трохи щастя своїм рідним і близьким - приготуйте їм брауні з вершковою начинкою, щоби поласувати чимось смачненьким.

Інгредієнти

Шоколад

200 г.

Масло вершкове

200 г.

Цукор

200 г.

Яйця

5 шт.

Борошно

110 г.

Сир вершковий

500 г.

Етапи приготування

01

Закип'ятити воду у великій каструлі. Масло нарізати шматочками, шоколад поламати і скласти в миску.

02

Коли вода у великій каструлі закипить, поставити в неї маленьку з шоколадом, так, щоб він розтанув. Дати суміші охолонути.

03

В іншій мисці збити три яйця з цукром. Додати охолоджений шоколад. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, ретельно перемішати. В окремій мисці збити вершковий сир, яйця та цукор.

04

Форму для випікання змастити маслом. Вилити у форму тісто, декілька ложок залишити та розрівняти отриману картину. Зверху викласти сирне тісто, не змішувати при цьому. Також розрівняти.

05

Зверху викласти шоколадне тісто, що залишилось. Випікати в духовці 40 хвилин при 180ᵒC.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Брауні з вершковою начинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua