М'ясний рулет - Image

М'ясний рулет

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Недивно, що в кожній американській родині є свій фамільний рецепт м'ясного рулету, бо це традиційне блюдо американської кухні. Рулет за запропонованим рецептом виходить соковитим і ароматним. Замість хлібних крихт можна використовувати борошно з маци: воно дрібніше і краще скріплює фарш. Фарш в процесі готування в духовці може дати багато соку, тому рулет краще залишити для охолодження у формі на 15-20 хвилин, і весь сік убереться і зробить рулет ще смачніше. Американський м'ясний рулет можна подавати як гарячим, так і охолодженим. Гарячим можна подати з картопляним пюре на гарнір.

Продукти для рецепту

Фарш яловичий
264.90

Фарш яловичий

за 1 кг

Інгредієнти

Фарш яловичий

350 г.

Фарш курячий

200 г.

Яйце куряче С0 1шт

1,5 шт.

Петрушка 70г

2,5 ст. л.

Базилік у горщику

2,5 ст. л.

Орегано Auchan 20г

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця збити в мисці. Зелень подрібнити. Перець очистити від насіння і нарізати.

02

У миску викласти яловичий і курячий фарш, додати збиті яйця, додати зелень та приправи, всипати перець. Додати хлібні крихти. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси.

03

Духовку розігріти до 180°C. Застелити форму для кексу харчовим папером, викласти м'ясну суміш у форму, поставити на деко в духовку, випікати протягом 1,5 годин.

04

Витягнути із духовки готовий рулет, дати йому охолонути у формі 15-20 хвилин. Витягнути рулет з форми, нарізати порційними шматочками. Охолодити. Можна заморозити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв