Томатний суп із креветками - Image

Томатний суп із креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Варіанти томатного супу з креветками Ви можете зустріти в меню навіть солідних ресторанів. Але сміємо Вас запевнити, що приготувати такий суп на своїй кухні зовсім нескладно. Вам буде потрібно мінімум сил і часу, а результат - смачний і корисний супчик. У корисності для здоров'я таких продуктів, як креветки і помідори, ніхто не сумнівається. М'ясо креветок - джерело цінного білка. Воно порадує своєю ніжністю і приємним смаком, не даремно це морське ракоподібне вважається делікатесом. До того ж креветки низькокалорійні, що теж дуже важливо. Треба відзначити, що креветки готуються дуже швидко. Врахуйте цей факт при приготуванні томатного супу.

Продукти для рецепту

Цибуля порей
84.90 - 189.00

Цибуля порей

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля порей

1 шт.

Масло вершкове домашнє

20 г.

Базилік у горщику

1 гілочка

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

1 л.

Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г

150 г.

Петрушка 70г

1 гілочка

Помідори рожеві фасовка

600 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Креветки 90/120

200 г.

Часник

2 зубчика

Етапи приготування

01

У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі-порею до легкої прозорості.

02

До цибулі додати нарізані помідори.

03

У заправку для супу додати нарізаний дрібно часник і за 1 хвилину до готовності - трави. Тушкувати 5 хвилин.

04

Креветки відварити. Поставити на вогонь бульйон, додати локшину.

05

До локшини в бульйоні додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покласти трохи зелені, солі і перцю. Варити 3 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв