Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Вершкові крекери з пармезаном
Вершкові крекери з пармезаном

Вершкові крекери з пармезаном

Нижче наведений один з найпростіших рецептів крекерів. Таке хрустке печиво з насиченим сирним ароматом і смаком розлетиться зі столу в одну мить, адже їм захочуть похрустіти усі - і дорослі, і діти. А що найголовніше, таке печиво не містить барвників та ароматизаторів, чого не скажеш про те, яке куплено в магазині. Та і часу на приготування йде мінімум! Загалом, воно має лише плюси. До речі, можете сміливо використовувати сирні крекери як основу для канапе на святковий стіл (наприклад, з шинкою, ковбасами, виноградом, помідорами чері інше), а також подати їх до соусів, гуакамоле або сальси.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 200 г.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Сир пармезан — 60 г.
  4. 4. Масло вершкове — 40 г.
  5. 5. Вершки 10% — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир натерти на дрібній тертці. У комбайні (або міксері) з'єднати розм'якшене вершкове масло, борошно, сир, сіль і перемішати. Влити вершки і замісити тісто.

  2. Розкачати тісто в тонкий пласт і формочками або ножем вирізати квадрати (або фігурки). Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин.