Запечена картопля з сиром Раклет, баварськими ковбасками і каперсами - Image

Запечена картопля з сиром Раклет, баварськими ковбасками і каперсами

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Сир Раклет

1уп

Картопля

8шт

Баварські ковбаски

1уп

Каперси

на смак

Хрін лимонний

на смак

Розмарин

на смак

Етапи приготування

01

Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, розрізати навпіл, покласти між половинками картоплі шматочки сиру Раклет.

02

Картоплю покласти на деко, та відправити в гарячу (180 градусів) духовку на 10 хвилин.

03

На тарілку покласти картоплю з ковбасками, каперси та лимонний хрін. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечена картопля з сиром Раклет, баварськими ковбасками і каперсами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua