
Теплий салат з рису, кураги і фісташок
Дуже смачний, простий і незвичайний салат, який варто спробувати. На перший погляд Вам може здатися, що рис, фісташки і курага не поєднувані між собою. Насправді ж це зовсім не так: вищевказані інгредієнти прекрасно доповнюють і підкреслюють смак один одного. Рис – чудова крупа. Маючи практично нейтральний смак, вона стане прекрасним полем для кулінарних експериментів. Що стосується сорту крупи, то краще використовувати екзотичний для нас і досить рідкісний американський «дикий» рис, зернятка якого забарвлені в чорний колір. Фісташки можна попередньо підсушити на сковороді. На Ваш розсуд замість кураги можете додати чорнослив, родзинки та інші сухофрукти.
Інгредієнти
Рис
200 г.
Олія оливкова
20 мл.
Курага
100 г.
Сіль
за смаком
Зелень
20 г.
Фісташки
100 г.
Етапи приготування
01
Рис відварити в підсоленій воді. Курагу промити і залити на 10 хвилин окропом. Потім дістати і порізати шматочками.
02
Фісташки очистити і подрібнити. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів