Вегетаріанська окрошка на квасі - Image

Вегетаріанська окрошка на квасі

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Слов'янському народу квас служить більше тисячі років, запис в письмових джерелах наводить дату з 989 року. Напій був доступний усім верствам населення і селянам, і поміщикам. Квас здатний лікувати від авітамінозу і дисбактеріозу, добре угамовує спрагу. Безалкогольний напій, знаходячись в шані у населення стали використовувати для приготування окрошки. Зараз налічується вже декілька десятків видів окрошки, одну з яких пропонуємо обов'язково приготувати. Вегетаріанська окрошка складається з суміші овочів, пряних трав і яєць, залитих квасом. Першими в приготуванні окрошки стали додавати квас волзькі бурлаки. Хоча спочатку вона мала небагатий склад - редьку і цибулю.

Інгредієнти

Яйце

3 шт.

Редис

7 шт.

Огірки

3 шт.

Зелень

за смаком

Сметана

150 г.

Квас

1,5 л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Підготувати овочі (редиску, огірки) для окрошки: помити і нарізати маленькими кубиками. Висипати інгредієнти в окрему ємність.

02

Зелень посікти і покласти в миску з овочами. Яйця відварити. Остудити. Нарізати кубиками і перекласти також до овочів.

03

Перемішати усю суміш. Додати квас, сметану і подавати охолодженою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Вегетаріанська окрошка на квасі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua