Мандариновий мармелад - Image

Мандариновий мармелад

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Мармелад дуже цінується за свої смакові якості. І це не даремно. Мармелад дуже смачний і корисний. У першу чергу тому що через особливості його приготування, після довгого кип'ятіння у ньому утворюються така речовина як пектин. А пектин - це справжній санітар організму, він виводить токсини і радіонукліди, нормалізує роботу травної системи, знижує рівень холестерину в крові, підвищує тонус серцевого м'яза. На жаль такий корисний мармелад є нечастим гостем на прилавках магазинів, бо туди входять, крім фруктів і цукру, ще багато некорисних речовин і барвників. Ми ж вам пропонуємо зробити свій корисний домашній мандариновий мармелад.

Інгредієнти

Мандарини

18 шт.

Цукор

800 г.

Етапи приготування

01

Проварити неочищені, нарізані на кружечки мандарини у воді протягом 20 хвилин.

02

Додати цукор і варити ще протягом 40 хвилин.

03

Готовий мармелад перекласти в контейнер і залишити остигати.

04

Можна зберігати в холодильнику протягом 1 місяця.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мандариновий мармелад – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua