Шніцель з курей в здобних сухарях - Image

Шніцель з курей в здобних сухарях

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Шніцель – тоненька м'ясна скибочка великого розміру, панірована в сухариках (або борошні) і обсмажена у великій кількості розпеченої олії – фритюрі. Його батьківщиною вважається Австрія, саме тому всі сучасні рецепти цієї страви пішли від класичного віденського шніцеля. В перекладі з німецької «шніцель» трактується як «вирізка». Страва може бути приготована абсолютно з будь-якого м'яса: будь то ніжна куряча грудка або жирна свинина. М'ясо відбивати не обов'язково. Це й відрізняє його від популярної відбивної. Соковите м'ясо, апетитна хрустка скоринка і золотистий колір – головні атрибути правильно приготованого шніцеля. Слинки вже потекли?

Інгредієнти

Грудинка куряча

100 г.

Масло вершкове

20 г.

Вершки

25 мл.

Сухарі товчені

25 г.

Олія рослинна

за смаком

Етапи приготування

01

Очистити курку від плівок, сухожиль і зайвого жиру, відбити. Залити зверху вершками, тупою стороною ножа трохи посікти.

02

М'ясо обваляти в крупно товчених сухарях. Розігріти сковороду з олією, покласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін.

03

При подачі викласти шніцель на тарілку, полити 20 г. розтопленого вершкового масла, подавати з овочами або макаронами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Шніцель з курей в здобних сухарях – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua