Соус з картоплі та часнику - Image

Соус з картоплі та часнику

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Прекрасний, цікавий і яскравий картопляно-часниковий соус. Французи вважають, що, якщо ви освоїли приготування соусів, то ви вже дуже непоганий кухар. Адже соусом можна додати яскравість і потрібні акценти будь-якій страві, зробити її більш насиченою і смачною. Саме тому такий соус краще взяти на замітку кожній господині. Його можна подати до звичайних і простих парових, варених або запечених страв з курки, риби або м'яса. І навіть найпростіша страва стане особливою, цікавою і вишуканою. Також можна додати до нього подрібнену свіжу зелень, гриби і трохи вершків, тоді соус стане ніжнішим.

Інгредієнти

Картопля

600 г.

Часник

2 зуб.

Олія оливкова

за смаком

Лимон

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Подрібнити картоплю і часник в блендері.

02

З лимона вичавити сік, одати до картоплі з часником. Додати також сіль, перець і масло. Ще раз подрібнити до однорідної консистенції.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Соус з картоплі та часнику – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua