Салат «Ніцца» - Image

Салат «Ніцца»

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рецепт надзвичайно смачного салату «Ніцца» прийшов до нас від кухарів однойменного міста на лазурному узбережжі Франції. Ця страва є не тільки доповненням до основного блюда, але і виступає як самостійна страва. Цей салат не схожий на знайомі нам страви, але готується просто і швидко. Для додання страві пікантної нотки в салат додають невелику кількість діжонської гірчиці. А прованські трави зроблять цей кулінарний шедевр більш ароматним. Салат заправляється оливковою олією з різними добавками, тому виходить не дуже калорійним. Цей салат сподобається всім, хто любить смачно і ситно поїсти.

Продукти для рецепту

Анчоуси Rizzoli солоні 850г
787.32

Анчоуси Rizzoli солоні 850г

850 г

Інгредієнти

Анчоуси Rizzoli солоні 850г

250 г.

Помідори рожеві фасовка

3 шт.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Картопля фасована

2 шт.

Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг

100 г.

Перець Каппа солодкий

1 шт.

Селера стебло

100 г.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

4 ст. л.

Оцет винний Ergon білий 250мл

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.

02

Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.

03

Квасолю відварити в підсоленій воді.

04

Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.

05

Яйця відварити, після остудити і нарізати.

06

Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Суп із запеченого перцю і томатів

Суп із запеченого перцю і томатів

4

1 год