Салат з печінки тріски і кукурудзи - Image

Салат з печінки тріски і кукурудзи

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Смачний, ситний і соковитий салатик, який можна викласти шарами (для Вашого святкового столу) або просто змішати всі інгредієнти. Не дивлячись на наявність у складі страви печінки тріски, пропонована закуска здивує Вас і Ваших гостей легким, ніжним і делікатним смаком, а також неординарною консистенцією. Оскільки печінка тріски сама по собі досить жирна і масляниста, майонез можете не використовувати, а додати трохи соку з банки від консервів і трохи лимонного соку – такий собі полегшений варіант салатику. Якщо Ви бажаєте знизити жирність страви, можете додати грінки або сухарики. Вони не тільки вберуть у себе зайву олію, але й урізноманітнять смак, вигляд і консистенцію салату.

Продукти для рецепту

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
67.99

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

400 г

Інгредієнти

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

140 г.

Печінка тріски Banga 121г

140 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Етапи приготування

01

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Печінку тріски розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками.

02

Всі інгредієнти з'єднати. За смаком додати сіль і перець. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв