Смажені груші та айва з цедрою - Image

Смажені груші та айва з цедрою

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Фруктові десерти - це річ дуже корисна. На нашому сайті ви знайдете дуже багато різних рецептів фруктових десертів. Особливу увагу приділимо такому десерту, як смажені груші та айва з цедрою. Це дуже смачний і корисний десерт, так як груша і айва містять багато органічних кислот, мікроелементів, біологічно активних речовин. А ще ці фрукти багаті на йод і фолієву кислоту, яка дуже добре впливає на жіноче здоров'я і зачаття. Тому вживання даного десерту робить його панацеєю. Мало того, смак десерту не може не радувати. Ці закарамелізовані фрукти у вині залишать незгладимий позитивний слід у вашій свідомості. А пряний смак десерту ще довго буде про себе нагадувати.

Інгредієнти

Груші

700 г

Айва

350 г

Лимон

70 г

Масло вершкове

60 г

Цукор

200 г

Ваніль

10 г

Вино біле сухе

400 мл

Етапи приготування

01

Лимон помити, вичавити з нього сік, а цедру натерти на тертці. Груші та айву помити, очистити, видалити серцевину і розрізати на половинки. Збризнути фрукти лимонним соком. Духовку розігріти до 190 градусів.

02

Розтопити в сковороді масло і трохи обсмажити фрукти. Додати цедру, цукор, ваніль і вино. Поставити сковорідку в духовку і запікати близько 45 хвилин. Дістати фрукти з духовки, трохи охолодити і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Смажені груші та айва з цедрою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua