
Курячі ніжки в лимонному маслі
Курячі ніжки в лимонному маслі - це вельми невибаглива страва, готується дуже легко і швидко, а виходить надзвичайно смачно. Блюдо настільки просте, що його зможе приготувати навіть новачок, та й продуктів для його приготування знадобиться мінімум. Збалансоване поєднання лимонного соку з часником роблять курячі ніжки надзвичайно ароматними. Як гарнір до них чудово підійде паста або рис. Вже готову страву можна прикрасити зеленню і посипати натертою лимонною цедрою.
Інгредієнти
Ніжки курячі
8 шт.
Масло вершкове
2 ст. л.
Часник
1 шт.
Сік лимонний
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У невелику каструлю викласти масло вершкове, подрібнений часник і лимонний сік, поставити на невеликий вогонь, розтопити масло.
02
Ніжки посолити і поперчити за смаком, натерти отриманим лимонним маслом.
03
Розігріти сковороду-гриль, викласти ніжки, обсмажити з обох сторін. При цьому постійно перевертаючи і змащуючи маслом. Готувати близько 30 хвилин.
04
Перед подачею ніжки повинні трохи охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів