
Курка з кеш'ю по-азійськи
Цей дивовижний рецепт курки з кеш’ю по-азійськи відмінний початок для тих, хто хоче навчитися в домашніх умовах готувати екзотичні страви. Найкраще для смаження такої страви підійде вок, але можна готувати і в звичайній глибокій сковороді. Кришкою накривати не треба, щоб не перетворити овочі в рагу, в готовій страві овочі повинні трохи хрустіти. Варто бути обережними з дозуванням чилі перцю. Кунжутне масло надає страві справжній смак Азії. Цей класичний рецепт курки з кеш’ю по- азійськи - справжній шедевр, таке приголомшливе поєднання кольорів, смаків і ароматів як тут, більше ніде не зустріти.
Інгредієнти
Грудинка куряча
2 шт.
Перець болгарський червоний
1 шт.
Перець болгарський зелений
1 шт.
Цибуля зелена
0,5 пучка
Кеш'ю
80 г.
Соус соєвий
за смаком
Олія кунжутна
за смаком
Олія рослинна
за смаком
Часник
5 шт.
Перець чилі
за смаком
Олія оливкова
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Етапи приготування
01
Курку необхідно попередньо замаринувати в суміші оливкової олії, соєвого соусу і подрібненого часнику, протягом 1-5 годин.
02
Курку нарізати шматочками, обсмажити в рослинній олії на сковороді до золотистої скоринки. Влити соєвий соус.
03
Подрібнити зелену цибулю, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Подрібнити часник. Перець чилі дрібно посікти. У сковороду до курки додати обидва види цибулі і болгарський перець. Обсмажити протягом 5 хвилин помішуючи. Додати часник, горіхи і чилі. Влити кунжутну олію, перемішати всі інгредієнти і готувати ще 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів