
Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі
Влаштувати вечерю за мотивами щедрою азіатської кухні можна спробувати і в домашніх умовах. Цей рецепт страви з креветками з японської кухні. В японській кухні практично всі страви подаються з яким-небудь соусом, або готуються в одному з них. Блюдо дуже ніжне за рахунок кокосового молока і має неповторний чудовий смак. При цьому готується легко і швидко. Готові креветки в кокосовому соусі з каррі рекомендується подавати як самостійно, так і з рисом. Креветки з ананасами в кокосовому соусі з каррі стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Карі Carmencita 40г
2 ст. л.
Креветки очищені варено-морожені 31/50
500 г.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
400 мл.
Ананас чищений
500 г.
Соус Aroy-D рибний 200мл
3 ст. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ч. л.
Чай зелений Еdems зі шматочками цедри лайма та листям м'яти 100г
2 шт.
Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г
20 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Налити в сковороду олію, розігріти, висипати карі, обсмажити кілька хвилин.
02
Влити в сковороду кокосове молоко, покласти креветки. Ананас нарізати кубиками, також додати в сковороду. Додати в сковороду цукор, рибний соус і листя лайма.
03
Довести суміш на сковороді до кипіння, тушкувати протягом 3-5 хвилин. Зняти з вогню, при необхідності додати сіль. Додати листя базиліка. При подачі посипати чилі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів