Коурма лагман - Image

Коурма лагман

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Якщо ви надумали що-небудь приготувати з м'ясом, тоді навіть не варто довго думати. Відразу приступайте до приготування коурми. Коурма - це обсмажене і залите розтопленим жиром м'ясо (зазвичай телятина). Раніше, коли не було холодильників, таким чином намагалися зберегти м'ясо як можна довше. Зараз же прогрес не стоїть на місці, але рецепт страви залишився, і сьогодні ми пропонуємо вам рецепт страви коурми з локшиною і овочами. Як не дивно, але готувати цю страву досить швидко, а виходить вона ситною і калорійною. Вона цілком зійде як повноцінна страва, оскільки тут є і гарнір, і овочі. А ще у нього дуже насичений смак.

Інгредієнти

Телятина

75 г.

Помідори

30 г.

Морква

30 г.

Цибуля

30 г.

Часник

5 г.

Бульйон м'ясний

50 г.

Локшина

100 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова

за смаком

Етапи приготування

01

Локшину відварити, висушити. Підсмажити 5 хвилин.

02

Телятину відварити, нарізати тонкими скибочками. Посолити, поперчити.

03

Цибулю, моркву, помідори очистити, нарізати скибочками. Змішати з м'ясом. Тушкувати 15 хвилин.

04

Локшину змішати з м'ясом і овочами. Залити м'ясним бульйоном, додати різаний часник, тушкувати 5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Коурма лагман – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua