Холодник з ковбасою - Image

Холодник з ковбасою

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Влітку, у виснажливу спеку мало кому захочеться покуштувати гарячого супчику чи борщу. Тому на допомогу приходить холодник – холодна перша страва, що відноситься до кухонь східноєвропейських держав. Холодник готують з овочів на овочевому відварі або молоці. Відсутність в числі інгредієнтів м'яса і м'ясних продуктів відрізняє холодник від знаменитої окрошки. Російський варіант холодника – борщ. Від інших охолоджених супів дана страва вигідно відрізняється простотою в приготуванні. Однак відійдемо від звичних стереотипів і пропонуємо Вам приготувати холодник з ковбасою на квасі. Приготована страва – такий собі мікс традиційного холодника з окрошкою і борщем. Незвично, але дуже смачно.

Інгредієнти

Буряк

0,5 кг.

Картопля

0,5 кг.

Квас

3 л.

Варена ковбаса

300 г.

Цибуля

200 г.

Огірки

1 кг.

Зелена цибуля

200 г.

Кріп

100 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Промити ретельно буряк. Поклсти його в глибокий посуд, налити трохи води і поставити в мікрохвильову піч. Запікати буряк при потужності 1000 Вт протягом 20 хвилин. Після цього зняти шкірку. Порізати буряк тонкою соломкою.

02

Очистити цибулину і нарізати тонкими півкільцями.

03

Огірки й ковбасу нарізати кубиками.

04

Картоплю відварити в мундирі і порізати на невеликі кубики.

05

Скласти всі овочі в каструлю і залити квасом.

06

Перемішати холодник і посолити. Дати йому настоятися протягом 1 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв