
Рибний салат з рисом і сиром
Салати з рибних консервів давно стали непереможним хітом серед застільних страв. І не дивно: прості в приготуванні і недорогі за складом, вони завжди радують багатим смаком і ефектним виглядом. Пропонований рибний салат по достоїнству заслуговує стати однією з найвдаліших інтерпретацій відомого кожному українцю салату «Мімоза». Особливість його в тому, що відварну картоплю замінюємо рисовою крупою. Переважніше використовувати розсипчастий пропарений рис: він не буде злипатися і після варіння кожне зернятко залишиться цілісним і пружним. Що стосується подачі – тут вже справа Вашої фантазії: укласти салат шарами як класичну «Мімозу», або просто змішати всі інгредієнти і заправити майонезом.
Інгредієнти
Риба консервована
200 г.
Сир
100 г.
Рис
50 г.
Майонез
30 г.
Яйце куряче
4 шт.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
З риби злити рідину або олію. Сир натерти на крупній тертці.
02
Рис відварити в підсоленій воді. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів