Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита гарнір › Кабачки по-грецьки
Кабачки по-грецьки

Кабачки по-грецьки

Тільки скажіть, яка дивовижна знахідка кабачки для столу будь-якої господині. Вони можуть бути основою як для головної страви, так і стати справжнім делікатесом на званій вечері. Звичайно, наші кабачки по-грецькі є саме такими. Подивіться лишень скільки смачних овочів можуть вдало поєднатись з цим чудом природи. Тут і наповнений сонячним промінням болгарський перець, та стиглий, м’ясистий помідор, і водночас соковита, запашна цибулька, та цей надзвичайно лікувальний, зелений щавель. Як можна втриматись від такого вибухового заряду енергії та поживної цінності?! А ніяк! І не потрібно! Поєднуйте, експерементуйте та готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких!

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Кабачки — 2 шт.
  2. 2. Борошно — 2 ст. л.
  3. 3. Олія рослинна — 1 ст. л.
  4. 4. Щавель — 100 г
  5. 5. Зелена цибуля — 100 г
  6. 6. Перець болгарський — 1 шт.
  7. 7. Помідори — 1 шт.
  8. 8. Цукор — 1 ч. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Щавель ретельно вимити і крупно нарізати.

  2. Цибулю, перець і помідор вимити й нарізати невеликими шматочками.

  3. Розігріти в сковороді олію, обсмажити перець і цибулю. Додати щавель, помідор, цукор і сіль. Тушкувати під кришкою 15 хв.

  4. Кабачки вимити, нарізати кружальцями, обваляти в борошні і обсмажити в олії, по 1 хв. з кожного боку.

  5. Додати тушковані овочі, перемішати і готувати ще 5 хв.