Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем - Image

Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Одним із самих популярних видів м'яса серед слов'янських народів є яловичина. Вона вважається важливим постачальником білка і амінокислот. Ні для кого не секрет, що користь яловичини в її високій поживній цінності. Цей продукт добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем, - якраз такий варіант. М'ясо за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і соковитим. Замість свіжого ананаса можна цілком взяти приблизно 300 г. консервованих ананасів. На гарнір до яловичини, смаженої з ананасом і болгарським перцем, підійде рис.

Інгредієнти

Філе яловичини

500 г.

Ананас

1 кг.

Болгарський перець

200 г.

Ріпчаста цибуля

150 г.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Ананас із зрізаною шкіркою розрізати навпіл, відокремити і викинути жорстку серединку, а м'якоть порізати кубиками.

02

М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою.

03

На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї яловичину, посолити, поперчити і смажити 25 хвилин, накривши сковороду кришкою.

04

Додати до м'яса перець, смажити 10 хвилин, а потім - ананаси і смажити ще 5-10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua