Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком - Image

Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Кукурудзяна крупа

2пакети

Кремові печериці

8шт

Буряк середній

2шт

Морська сіль

1уп

Консервований нут

1банка

Фета

1уп

Цибуля

1/2шт

Етапи приготування

01

Упаковку морської солі перемішати з 1⁄2 стакана води та залити буряк (не чищений) в форму для запікання, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

02

Тим часом на розігрітій пательні підсмажуємо нарізані слайсами печериці (5-6 хвилин).

03

Не знижуючи температуру, додаємо цибулю та нут (попередньо вилити воду з банки), сіль та чорний перець, зменшуємо вогонь до середнього, ретельно перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.

04

Кукурудзяну крупу відварити в солоній воді, покласти в тарілку, додати печериці з нутом, бринзу та нарізаний кубиками буряк. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua