
Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком
Інгредієнти
Кукурудзяна крупа
2пакети
Кремові печериці
8шт
Буряк середній
2шт
Морська сіль
1уп
Консервований нут
1банка
Фета
1уп
Цибуля
1/2шт
Етапи приготування
01
Упаковку морської солі перемішати з 1⁄2 стакана води та залити буряк (не чищений) в форму для запікання, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
02
Тим часом на розігрітій пательні підсмажуємо нарізані слайсами печериці (5-6 хвилин).
03
Не знижуючи температуру, додаємо цибулю та нут (попередньо вилити воду з банки), сіль та чорний перець, зменшуємо вогонь до середнього, ретельно перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.
04
Кукурудзяну крупу відварити в солоній воді, покласти в тарілку, додати печериці з нутом, бринзу та нарізаний кубиками буряк. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів