Рожевий сорбет із кампарі - Image

Рожевий сорбет із кампарі

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей смачний рожевий десерт із соку фруктів повинен привернути вашу увагу. У ньому приємно поєдналися сік апельсина і кампарі - легкий лікер. Такий десерт - це відмінний варіант для приємної романтичної вечері, який внесе нотки свіжості і трохи розслабить вас. Він буде актуальним, коли ви прийшли додому втомлені після важкого робочого дня і бажаєте приємно провести вечір в спокійній обстановці. Рожевий сорбет із кампарі складе вам чудову компанію. У будь-якому разі, такий десерт припаде до смаку вам і всім, хто його спробує. Вишуканий аромат і приємний смак роблять свою справу.

Інгредієнти

Апельсини

7 шт.

Цукор

80 г.

Кампарі

120 мл.

Етапи приготування

01

З апельсинів вичавити сік - повинно вийти близько 350 мл. соку.

02

У 100 мл. соку додати цукор і прогріти на повільному вогні до розчинення цукру.

03

Влити решту соку і кампарі, добре перемішати, вилити в контейнер або іншу ємність для заморожування і поставити в морозильник на 2-3 години. Як тільки сорбет злегка заморозиться, перемішати його. Перемішувати сорбет кожні півгодини.

04

Для подачі викласти сорбет у склянки або креманки. Спеціальною ложкою для морозива, опустивши її в гарячу воду, можна сформувати красиві кульки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Рожевий сорбет із кампарі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua