
Запіканка-омлет із картоплею та ковбасою
У Вас сьогодні абсолютно немає часу на приготування, а приготувати щось все одно треба? Це "щось" має бути смачним і ситним, але що називається стравою "на швидку руку"? Запропонований рецепт - для Вас. Процес набагато пришвидшиться, якщо у холодильнику є відварна картопля. Далі все легко і просто, а результат - бюджетна і легка у приготуванні страва, що не заважає їй бути смачною і апетитною. Саме ці якості і роблять запіканку-омлет із картоплею та ковбасою паличкою-виручалочкою для будь-якої господині.
Інгредієнти
Картопля відварна
300 г.
Ковбаса
100 г.
Сир
50 г.
Яйця
3 шт.
Молоко
3 ст. л.
Зелень
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю нарізати кружечками або скибочками товщиною не більше 0,7 см. Духовку нагріти до 200°C.
02
Форму для запікання змастити олією.
03
Першим шаром покласти частину картоплі (це основа). Наступним шаром викласти ковбасу, нарізану тонкими шматочками. Зверху посипати посіченою зеленню.
04
Далі шар картоплі. Для заливки збити яйця з молоком.
05
Посолити, поперчити і добре перемішати. Залити запіканку збитими яйцями.
06
Поставити запіканку в духовку на 30 хвилин. На великій тертці натерти сир і посипати запіканку зверху, знову поставити в духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився і зарум'янився.
07
Зверху можна посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів