Торт "Три молока" - Image

Торт "Три молока"

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Відразу видно з назви, що в рецепті використовується три різних види молока. Це згущене молоко, концентроване і вершки. Такий торт дуже калорійний і ситний - подумаєте ви. Але ж хочеться ж іноді побалувати себе коханих чимось дуже смачним і при цьому незвичайним. У цьому рецепті добре поєдналися звичайний бісквіт, який роблять до самих різних тортів, і молочні продукти, які після того, як торт трохи постоїть, просочать весь корж і цим самим зроблять торт дуже насиченим за смаком. Полити зверху торт можна чим завгодно за вашим бажанням. Це може бути теплий шоколад, наприклад, або та ж згущене молоко. Робиться це для того, щоб не було видно дірок від надрізів.

Інгредієнти

Борошно

400 г.

Сіль

щіпка

Вершкове масло

100 г.

Цукор

450 г.

Молоко концентроване

350 мл.

Ваніль

2 г.

Розпушувач

10 г.

Молоко

200 г.

Яйця

5 шт.

Молоко згущене

400 мл.

Вершки 35 %

250 мл.

Етапи приготування

01

Змішати борошно, сіль та розпушувач.

02

На маленькому вогні розігріти 200 г. молока, додати масло.

03

Потім збити яйця з цукром до пишної піни.

04

До яєчної маси додати борошно з сіллю та розпушувачем, також молочну масу. Ретельно перемішати.

05

Форму змазати маслом і вилити тісто. Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.

06

Для просочення потрібно змішати три молока: 400 мл. згущеного, 350 мл. концентрованого і 250 мл. вершків 35%. Також додати ваніль.

07

Вийняти готовий бісквіт із духовки, зробити глибокі дірочки за допомогою ножа по всій поверхні бісквіта і повільно просочити молочною масою, накрити кришкою і залишити на кілька годин..

08

Потім покрити будь-яким топінгом або згущеним молоком

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Торт "Три молока" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua