Соковита курочка в апельсинах - Image

Соковита курочка в апельсинах

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курочка виходить дуже м'якою, соковитою з хрусткою скоринкою з пікантним смаком і апельсиновим ароматом. Ця курочка цілком може замінити вже звичну курку з яблуками. Готується досить просто, швидко, а найголовніше легко і корисно. Періодично, приблизно кожні десять хвилин, діставайте блюдо з духовки і поливайте соком, що виділився. Така курочка неодмінно прикрасить святковий стіл. На гарнір найбільш підходить картопля-пюре або відварена. Подають таку курку з сухим білим вином.

Інгредієнти

Курка

1,5 кг.

Апельсини

3 шт.

Часник

2 зубчики

Карі

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Столове біле вино

за смаком

Етапи приготування

01

Курку промити і розрізати на частини.

02

Часник очистити від лушпиння і натерти ним кожен шматочок курки.

03

Два апельсина нарізати кружечками. З третього апельсина вичавити сік у склянку.

04

До вичавленого соку додати карі, пару ложок столового білого вина. Потім посолити і поперчити за смаком.

05

Покласти в цю суміш курячі шматочки з апельсиновими колечками і залишити на 2-3 години.

06

Потім викласти шматочки курки в форму для випікання, залити маринованою сумішшю і між м'ясом викласти кружечки апельсина.

07

Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати 40-50 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Соковита курочка в апельсинах – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua