Солодкий кабачковий хліб - Image

Солодкий кабачковий хліб

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кабачковий хліб виходить дуже смачним, красивим і м'яким. Рецепт дуже простий. Усі любителі кабачків належним чином оцінять його. Однією з головних особливостей цього рецепту є використання при приготуванні по максимуму органічних компонентів. Відсутність дріжджів в тісті - ще одне підтвердження користі кабачкового хліба. Кориця, ваніль і мускатний горіх надають йому приголомшливий аромат. Такий хліб можна випікати про запас. Для цього після повного охолодження його поміщають для заморозки в холодильник і згодом отримують задоволення від вживання кабачкових хлібців.

Інгредієнти

Яйце куряче

3 шт.

Олія оливкова

200 мл.

Цукор

350 г.

Цукіні

400 г.

Екстракт ванільний

2 ч. л.

Борошно пшеничне

600 г.

Кориця мелена

3 ч. л.

Горіх мускатний мелений

5 г.

Сода

1 ч. л.

Розпушувач

0,5 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Горіхи волоські

100 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.

02

У мисці збити яйця, влити оливкову олію, додати цукор, ваніль і натерті цукіні.

03

Окремо змішати борошно, корицю, мускатний горіх, соду, сіль і розпушувач, додати подрібнені волоські горіхи.

04

Змішати обидві суміші в одну, ретельно перемішати. Після чого викласти тісто в підготовлену форму.

05

Поставити в духовку на 60-70 хвилин, випікати до готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв