Мигдальні коржики - Image

Мигдальні коржики

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Мигдальні коржики - випічка з бездріжджового тіста. Тісто готується на молоці. В якості розпушувача для випічки в цьому рецепті використовується сода. Харчова сода при впливі на неї високої температури в духовці дасть посилену реакцію по виділенню вуглекислого газу. Саме вуглекислий газ додасть нашому тісту потрібну текстуру: воно вийде пишним і пористим. Якщо вдома не виявилося харчової соди, а є пакетик розпушувача, замініть соду розпушувачем: 1 чайна ложка розпушувача дорівнює по ефективності ½ чайної ложки соди. Борошно потрібно просіювати обов'язково. Це теж хімія. У процесі просіювання ми збагачуємо борошно киснем, що теж важливо для якості випічки.

Інгредієнти

Борошно

300 г.

Цукор

70 г.

Молоко

100 мл.

Мигдаль

100 г.

Сода

0,5 ч. л.

Яйце

1 шт.

Етапи приготування

01

Борошно перемішати з содою і просіяти.

02

Нагріти цукор з молоком і помішувати до розчинення, охолодити до кімнатної температури.

03

З борошна з содою, цукру і молока замісити тісто.

04

Готове тісто розкачати в пласт товщиною 5-6 мм., змастити яйцем, посипати рубаним мигдалем і, коли змазка трохи підсохне, вирізати формочками або ножем різні фігурки.

05

Випікати 10 хвилин при 200°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мигдальні коржики – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua