
М'ятне печиво
Печиво – випічка універсальна. Для її приготування достатньо лише правильно замісити тісто. Не обходиться і без різноманітних добавок. Всього одне просте доповнення до класичного, в загалі-то, рецепту пісочного печива – і ось Вам вже нові солодощі. Додайте в тісто пучечок запашної м'яти, і вона збагатить смак випічки літньою свіжістю і приємним ненав'язливим ароматом. Подавайте таке печиво з молоком або чаєм – буде й зовсім дивовижно. Розсипчаста, ароматна, свіжа випічка, що тане в роті, зникає в лічені хвилини. Але все ж, якщо печиво залишиться, ось Вам порада: зберігайте його в щільно закритій ємності (наприклад, в спеціальній баночці), інакше воно дуже швидко засохне.
Інгредієнти
Вершкове масло
100 г
Пшеничне борошно
200 г
Цукор
100 г
Свіжа м'ята
30 г (велика жменя)
Яйця
1 шт.
Етапи приготування
01
Масло залиште для розм'якшення при кімнатній температурі.
02
Листя м'яти разом з цукром подрібніть блендером.
03
З'єднайте розм'якшене вершкове масло і м'ятний цукор, перемішайте
04
У цю масу просійте борошно, перемішайте.
05
Додайте яйце і вимісіть тісто до однорідності (можна робити це руками).
06
Отримане тісто ненадовго помістіть в холодильник.
07
Тим часом духовку розігрійте до 180°C.
08
З тіста скачайте ковбаску і наріжте її на кружечки.
09
Противень застеліть папером для випічки і викладіть на нього печиво.
10
Випікайте в розігрітій духовці близько 20 хвилин - до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів