
Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами
Вивчаючи інгрідієнти цього рецепту, відразу можна сказати, що страва вийде дуже смачною. Поєднання риби з овочами це завжди передбачувано апетитно. Пару слів про рецепт: представлена страва родом із Америки, готують її на обід, а подають виключно з соусом. Підійде лососевий рулет і до святкового столу, бо риба частий і бажаний гість на таких заходах. Білкова їжа улюблена нами за свої корисні складові і ніжний смак. У цьому рибному рулеті ви знайдете для себе і те, й інше. Багатство смаку на цьому ще не закінчується - сир Філадельфія і прянощі у поєднанні з рибою і овочами подарують невимовне задоволення. Тому скоріш налягайте на здорову їжу і не відмовляйте собі в маленьких апетитних радощах!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
300 г.
Сир Філадельфія 500г
60 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
2 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
5 шт.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
50 г.
Цибуля
15 г.
Часник
1 зубчик
Лист лавровий
1 шт.
Помідор
60 г.
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
2 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розпочати з овочів. Перець очистити від насіння і м'якуша. Цибулю (зелену) почистити, обмити і нарізати. Змішати з сиром, посолити і поперчити.
02
Перейти до риби. Філе лосося очистити від кісток. Розрізати уздовж до середини, потім розрізати рибу на дві половинки у вигляді відкритої книги. Прорізати до кінця не треба.
03
У середину викласти перець і начинку з сиру. Закрити "рибну книгу" (закрити філе з двох сторін). Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 60 хвилин.
04
Через годину, вийняти рибу з холодильника і обв'язати її білою мотузкою для збереження форми. Далі підготувати сковорідку і обсмажити на ній лосось з обох боків (по 30 секунд буде достатньо).
05
Після того, як рибний рулет обсмажиться, помістити його в розігріту до 180ºС духовку. Готувати 15 хвилин.
06
Залишилося приготувати соус. Обсмажити в сотейнику порізану цибулю і часник до появи золотистого кольору. Додати шафран (подрібнений), нарізаний перець і томати. Залити водою, покриваючи усі овочі, кинути лавровий лист. Накрити кришкою і готувати 30 хвилин.
07
З напівготового соусу прибрати лавровий лист, посолити, поперчити і довести усю суміш до однорідного стану, використовуючи для цього блендер. Потім рулет нарізати на порційні шматки (якщо раніше рулет був обв'язаний мотузкою, її слід вийняти), викласти на тарілку і полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів