Риба красноглазка - Image

Риба красноглазка

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Риба красноглазка водиться в теплих водах тропічних широт. Риба цінна завдяки своєму щільному, ніжному, соковитому м'ясу. Риба має дуже смачне червоне або рожевувате м'ясо, високо ціноване в якості кулінарного інгредієнта. М'ясо цієї риби володіє повним комплексом вітамінів, а також таких рідкісних мікроелементів, як молібден, кобальт, сірка, мідь, нікель і багато інших. Риба красноглазка включається також у дієтичне меню. Підходить вона практично для всіх видів кулінарної обробки. Але частіше вона використовується для приготування других страв. Ось і сьогодні ми пропонуємо вам приготувати її дуже просто: запекти у фользі. М'ясо риби буде соковитим, ніжним, крупноволокнистим і дуже смачним, з приємним запахом.

Інгредієнти

Риба красноглазка

2 шт.

Лимон

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Кріп

30 г.

Приправа для риби

за смаком

Вершкове масло

20 г.

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

30 мл.

Етапи приготування

01

Рибу необхідно добре промити під проточною водою.

02

Очистити від луски, випотрошити, обрізати всі жабри і хвіст.

03

Цибулю почистити і нарізати півкільцями, лимон обдати окропом і нарізати часточками; кріп вимити і висушити.

04

Півкільця цибулі обсмажити в соняшниковій олії до прозорості. Цибулю посолити і залишити остигати.

05

Рибу підсолити зовні і всередині. Потім зовні ще натерти спеціями.

06

Кожну красноглазку фарширувати остиглею цибулею і декількома гілочками кропу. Також додати часточку лимона.

07

Ще можна зробити надрізи на зовнішній стороні і вставити в них половинки лимона.

08

Потім покласти на кожну рибу по 10 г. вершкового масла і загорнути у фольгу.

09

Покласти рибу в деко і запікати в попередньо розігрітій до 200°С духовці близько 20-25 хвилин. За 5 хвилин до кінця, можна розгорнути фольгу і підрум'янити рибу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв