Печиво без яєць і молока з мигдалем - Image

Печиво без яєць і молока з мигдалем

Кількість порцій: 12Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Кулінарна кмітливість і сміливі експерименти дозволили зробити звичайну випічку ідеально підходящою для харчування вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. Пропонований рецепт мигдалевого печива без вмісту яєць і молочних продуктів припаде до душі і любителям похрумтіти смачненьким за чашкою гарячого чаю. Печиво виходить дивовижним: в міру солодке, з приємним горіховим смаком, розсипчасте і м'яке. Приготуйте і самі все відчуйте. А готувати таке печиво простіше простого, хоча й таким незвичним способом. Порада з приготування: звичайну воду можете замінити мигдальним молоком – смачно, корисно і дуже ароматно. Готове печиво має світло-коричневий колір, тому не перепечіть його.

Інгредієнти

Борошно

1,2 кг

Вода

300 мл

Рослинна олія

200 мл

Сода

5 г

Крохмаль

400 г

Цукор

600 г

Сіль

за смаком

Мигдаль

100 г

Оцет

5 мл

Етапи приготування

01

Борошно розмішати з крохмалем, додати рослинну олію і вимісити масу до клейкості.

02

Горіхи подрібнити.

03

Оцтом погасити соду, додати за смаком сіль і змішати з борошняною масою.

04

Потім додайте цукор і воду, горіхи. Тісто має бути не круте.

05

Розкатати "ковбаску" і порізати на скибочки.

06

Викласти на деко з пергаментним папером і випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв