
Шоколадний пиріг
Просто, але зі смаком – слова, що в точності характеризують наш лаконічний шоколадний пиріг. Це саме той варіант домашньої випічки, яку можна сміливо починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Адже всього через півгодини Ви піднесете свіжоспечене ароматне частування до чаю. Задоволені обличчя рідних і гостей, а також нескінченний потік компліментів на Вашу адресу не змусять засумніватися в геніальності цього рецепта. До речі, пропонований десерт – прекрасне поле для Ваших сміливих експериментів. Прикрасити пиріг, зробивши його більш ефектним, можна за допомогою ягід малини, полуниці, «п'яної» вишні, глазурі, вершків і згущеного молока. Печіть, творіть і отримуйте задоволення.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Додати цукор, дати йому розчинитися.
02
Додати в шоколадну масу яйця і добре перемішати. Додати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів