Морквяні мафіни - Image

Морквяні мафіни

Кількість порцій: 9Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Чудово, коли страва поєднала у собі приємне з корисним. Морква - дуже корисний овоч, який, до того ж, можна їсти в будь-яку пору року - її нескладно купити в будь-якому супермаркеті. У ній багато каротину, вона дуже корисна для зору. Морквяні мафіни чудово прикрасять ваш стіл, який сподобаэться усым, незалежно від того, кого ви зібрали за ним. Яблучне пюре додасть страві соковитість і приємну кислинку, яку має яблуко. При чому яблука також мають в собі безліч корисних вітамінів. Горіхи, власне, теж надають страві особливий смак і користь. Такі мафіни приємно подавати гостям за стіл - вони мають чудовий зовнішній вигляд і прийдуть до смаку кожному вашому гостю.

Інгредієнти

Борошно

150 г.

Морква

120 г.

Цукор коричневий

100 г.

Яблука

120 г.

Яйце

1 шт.

Розпушувач

1,5 ч. л.

Кориця

3 г.

Мускатний горіх

2 г.

Ванілін

2 г.

Етапи приготування

01

Яблука і моркву помити, очистити і натерти або подрібнити блендером в пюре.

02

В одній мисці змішати морквяне, яблучне пюре, яйце і ванілін, перемішати. Додати цукор, перемішати.

03

В іншу миску просіяти борошно з розпушувачем, додати корицю і мускатний горіх.

04

Все змішати, розкласти по формочках і за бажанням зверху посипати сумішшю цукру і волоських горіхів.

05

Духовку розігріти до 180°C градусів, випікати 20 - 25 хвилин, до "сухої" зубочистки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Морквяні мафіни – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua