Бісквітний торт з ягодами - Image

Бісквітний торт з ягодами

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Бісквітний торт з ягодами - це дуже смачний і легкий десерт, який сподобається всім. Коли десерт радує око яскравими кольорами і одним виглядом своїм піднімає настрій, нагадуючи про літо, тоді десерт заслуговує уваги. Переваги такого торта в тому, що начинка може бути найрізноманітнішою - можна експериментувати як з горішками (це можуть бути і волоські горіхи, і будь-які інші, які вам подобаються), так і з ягодами. Тут вже можна розгулятися! Куштуйте щось нове - не обов'язково строго слідувати інструкцією. І радуйте своїми маленькими шедеврами близьких.

Інгредієнти

Сметана

250г

Яйця

4шт

Цукор

120г

Борошно

120г

Цукрова пудра

50г

Ванільній цукор

15г

Ягоди (полуниця, малина, ожина, чорниця)

400г

Рублений мигдаль

50г

Етапи приготування

01

Для приготування тіста потрібні яйця, цукор і борошно. Для начинки - все інше, а також форма близько 20 см. Збити жовтки з половиною цукру в густу світлу масу.

02

Збити білки до щільної піни, додати цукор, і збивати до густоти і блиску.

03

Змішати жовтки і білки, всипати борошно і перемішати. Викласти тісто у форму, змащену маслом і посипану борошном, випікати 25 хвилин при 200°C.

04

Вийняти бісквіт з форми і дати постояти ніч для зміцнення структури. З бісквіта зрізати верхню скоринку і вибрати м'якуш, щоб вийшов кошик.

05

Жменю крихт підсмажити на сковороді разом з горіхами і охолодити. Сметану змішати з пудрою і ваніллю, додати ягоди (частину відкласти для прикраси) і половину крихт.

06

Викласти суміш у корзинку з бісквіту, посипати зверху підсмаженими крихтами і горіхами і прикрасити ягодами. Дати постояти в холодильнику декілька годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 год

Бісквітний торт з ягодами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua