
Булочки-спіральки
Домашня випічка - це відмінна сфера, щоб проявити свою фантазію та вміння. Сьогодні ми з вами будемо вчитися готувати булочки-спіральки. Всі борошняні вироби мають високу калорійність. Тому вони відмінно підійдуть для ситного сніданку і добре доповняться чаєм або кавою. Немає, мабуть, сім'ї, в якій не любили б смачних печених пиріжків або булочок. Булочки-спіральки, приготовані за нашим рецептом відразу припадуть до душі і смаку вашим домочадцям. У наш час існує величезний вибір випічки, але вас, як вмілу господиню не повинно це спокушати. Ви повинні самі проявити фантазію і створити щось своє за допомогою, звичайно, таких професіоналів, як ми.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Сіль Єгипет
7 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
450 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
225 мл.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло з молоком розтопити на водяній бані. Змішати просіяне борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додати борошняну суміш в молочну.
02
Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у тепле місце. Нарізати тісто на 12 частин і скачати з кожного спіраль.
03
Духовку розігріти до 190°C. Яйце з водою збити і змастити ним булочки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів