Булочки-спіральки - Image

Булочки-спіральки

Кількість порцій: 12Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Домашня випічка - це відмінна сфера, щоб проявити свою фантазію та вміння. Сьогодні ми з вами будемо вчитися готувати булочки-спіральки. Всі борошняні вироби мають високу калорійність. Тому вони відмінно підійдуть для ситного сніданку і добре доповняться чаєм або кавою. Немає, мабуть, сім'ї, в якій не любили б смачних печених пиріжків або булочок. Булочки-спіральки, приготовані за нашим рецептом відразу припадуть до душі і смаку вашим домочадцям. У наш час існує величезний вибір випічки, але вас, як вмілу господиню не повинно це спокушати. Ви повинні самі проявити фантазію і створити щось своє за допомогою, звичайно, таких професіоналів, як ми.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

20 г.

Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г

7 г.

Сіль Єгипет

7 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

450 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

225 мл.

Масло вершкове домашнє

40 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Етапи приготування

01

Вершкове масло з молоком розтопити на водяній бані. Змішати просіяне борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додати борошняну суміш в молочну.

02

Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у тепле місце. Нарізати тісто на 12 частин і скачати з кожного спіраль.

03

Духовку розігріти до 190°C. Яйце з водою збити і змастити ним булочки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв