
Запечена морква
Пропонуємо вашій увазі прекрасну страву. Готувати сьогодні будемо запечену моркву. Вона буде прекрасною стравою, наприклад, на вечерю. Це дуже красива і яскрава страва. Ви можете, звичайно, її вживати і в ролі закуски, гарніру або салату, як хочете. В будь-якому випадку гірше від цього страва не стане. Страву рекомендовано подавати теплою, але вона буде прекрасною і в гарячому, і в холодному вигляді. Це неймовірно корисна страва і, до того ж, з мінімуму компонентів. Адже, морква корисна для профілактики різних захворювань, особливо для профілактики захворювань очей. Морква також знімає втому, покращує апетит, колір обличчя, зміцнює волосся і нігті, підвищує опірність до простудних захворювань.
Інгредієнти
Морква
500 г.
Оливкова олія
2 ст. л.
Мед
1 ст. л.
Кмин
2 ч. л.
Мускатний горіх
0,5 ч. л.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Очищену моркву нарізати великими брусочками.
02
У киплячу підсолену воду додати моркву і варити протягом 3 хвилин.
03
Воду злити і покласти моркву в форму.
04
Посипати кмином, мускатним горіхом, дрібкою солі. Полити медом і оливковою олією, перемішати, щоб морква рівномірно покрилася усіма добавками.
05
Готувати під грилем в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин. Морква повинна придбати глянцеву поверхню.
06
Моркву до столу подавати теплою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів