Ранчеро - Image

Ранчеро

Кількість порцій: 1Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Мексиканська кухня - це дуже древня кухня, яка являє собою синтез древніх ацтекських традицій і традицій іспанських завойовників. Це дуже самобутня і смачна кухня. Вона досить поживна і калорійна. І в той же час мексиканську кухню можна охрестити, як кухню самої древньої цивілізації. Адже сама древня цивілізація, цивілізація ацтеків, існувала на території сучасної Мексики. Кухня відрізняється своїми особливостями. Вона досить гостра і пряна. Ми вам сьогодні пропонуємо приготувати страву мексиканської кухні, яка дуже легко готується в домашніх умовах, але проте вона часта гостя у ресторанних меню. Ця страва з такою мексиканською назвою "Ранчеро".

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

1 шт.

Перець червоний

1 шт.

Перець кайєнський Badia мелений 49,6г

щіпка

Перець чилі червоний

⅓ ч. л.

Спеція Паприка мелена

1 ч. л.

Орегано Auchan 20г

щіпка

Паста томатна Rodolfi концентрована 130г

1 ч. л.

Кінза 70г

15 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ч. л.

Цибуля червона

1 шт.

Перець червоний мелений Pripravka 20г

за смаком

Часник

3 зубчики

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

щіпка

Етапи приготування

01

Видалити м'якоть з одного великого помідора, крупно її нарізати. Те, що залишилося на шкірці - міліметра три, - теж нарізати кубиками. Дрібно нарізати цибулю. Очистити і нарізати дрібними кубиками червоний перець. Вийняти серцевину із зубчиків часнику і подрібнити. Всі овочі розділити на дві частини - дві третини кожного овоча буде обсмажуватися,  третину, що залишилася треба буде додати в кінці.

02

Великі частини нарізаних овочів покласти в каструлю. Додати кайєнський перець, суху паприку, орегано, чилі з какао, цукор. Посолити і поперчити за смаком. Пасерувати, постійно помішуючи, на великому вогні, поки все це не перетвориться на кашу.

03

Додати в овочі чайну ложку з гіркою томатної пасти.

04

Пройтися по овочах ручним блендером, а потім протерти отримане пюре через сито.

05

Додати в соус свіжі овочі, що  залишилися, дрібно нарізану кінзу і щіпку сухого какао.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв