Паска сирна - Image

Паска сирна

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Сирна паска є таким же традиційним блюдом Великодня, як і паска з тіста з фарбованими яйцями. Є 2 способи її приготування: гарячий і холодний. У даному рецепті всі компоненти використовуються без нагрівання, вони просто перетираються до однорідної маси. Сир краще брати домашній, жирний, сметану - густу, некислу. Щоб сир вийшов ніжним і повітряним, рекомендується скористатися міксером. У паску за бажанням можна покласти не тільки курагу, але і родзинки, цукати, корицю, ванілін і т.д. Для приготування традиційної сирної паски використовується дерев'яна або пластмасова пасочниця у вигляді чотиригранної піраміди, яка уособлює Голгофу.

Продукти для рецепту

Сир кисломолочний Домашній
205.00

Сир кисломолочний Домашній

за 1 кг

Інгредієнти

Сир кисломолочний Домашній

200 г.

Сметана ХМЗ 20%

200 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

за смаком

Ванілін Pripravka 2г

за смаком

Мед Літній Мед 750г

за смаком

Чипси Frutex Аначипси 20г

за смаком

Ряжанка РадиМо груша-карамель 2,5% 180г

100 мл.

Етапи приготування

01

Влити 1 ст. води в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати курагу, проварити 5 хвилин. Витягнути курагу, перекласти в чашу блендера, додати туди ж горіхи, подрібнити.

02

У мисці змішати сир, цукор, суміш з блендера, вилити ряжанку і сметану, перемішати до стану густого тіста. Додати мед, перемішати.

03

Викласти у форму для паски сирну суміш, прибрати на 12 годин у холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв