Салат з червоною рибою, мандаринами та бальзамічним оцтом - Image

Салат з червоною рибою, мандаринами та бальзамічним оцтом

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Продукти для рецепту

Мандарин
72.70 - 168.90

Мандарин

за 1 кг

Інгредієнти

Мандарин

2шт

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

Олія лляна Auchan 240мл

Кунжут

на смак

Етапи приготування

01

Покласти на тарілки салатну суміш «Перфетто».

02

Нарізати кубіками рибу та мандарини.

03

Присипати кунжутом, полити бальзамічним оцтом та лляною олією. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв