Огірковий мохіто - Image

Огірковий мохіто

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Коктейль Мохіто вперше почали робили на Кубі в середині минулого століття. Пізніше він став популярний в США, а далі - в інших країнах. Історія свідчить, що назва коктейлю походить від зміненого мохадіто, що в перекладі з іспанської означає "злегка вологий" . Донині в Гавані є кафе, в якому вперше приготували цей напій. Зараз існує дуже багато різних рецептів коктейлю, багато з них і безалкогольні. Що стосується нашого рецепта, то він досить незвичайний. Адже тут головним інгредієнтом вважається огірок. А в класичному варіанті його немає. Якщо ви і ваші близькі любите експерименти, тоді цей напій для вас.

Продукти для рецепту

Ром Cuerpo білий 37.5% 0.7л
631.30

Ром Cuerpo білий 37.5% 0.7л

700 мл

Інгредієнти

Ром Cuerpo білий 37.5% 0.7л

30 мл.

Свічка Woodwick Листя м'яти і дуб 453г

5 шт.

Лайм

4 шмат.

Огірки солені

0,5 шт.

Сік лайма JohnTop 230мл

2 ст. л.

Кубики для льоду 18шт

за смаком

Етапи приготування

01

У високому бокалі товкачем розчавити шматочки огірка, лайма і м'яту до появи соку. Перекласти в шейкер.

02

Додати інгрідієнти, що залишилися, і добре струснути.

03

Процідити в коктейльний келих і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв