Листкові палички з беконом - Image

Листкові палички з беконом

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Якщо у вас скоро невелика вечірка зі шведським столом, якщо до вас в гості збираються друзі або близькі, та й взагалі, якщо на передодні у вас буде свято, тоді крім головних страв вам варто приділити увагу і закускам. Адже саме закуски повинні розіграти апетит у ваших гостей і підготувати їх до святкування. Тому вони повинні бути легкими і швидкими у приготуванні. Такі, як листкові палички з беконом. Така закуска хороша тим, що швидко готується, тому ви можете не переживати, вийдуть у вас палички такі, як треба, чи ні. Ваші гості із радістю насолодяться смаком цієї нескладної, але дуже смачної випічки. Згодиться навіть для домашньої закуски.

Інгредієнти

Листкове дріжджове тісто

250 г.

Орегано

2 ч. л.

Яйце

1 шт.

Бекон

80 г.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Готове дріжджове тісто розморозити і розкласти пластами. Бекон також розморозити і розкласти поверх тіста тонким шаром.

02

Зверху бекон посипати сухим орегано і чорним меленим перцем.

03

Тісто з беконом розрізати поперек на смужки шириною 1-1,5 см.

04

Кожну смужку скрутити в щільну спіраль і розкласти на деко, застелене папером для випічки.

05

Яйце розбити в невеликій мисці і збити виделкою. Перед випіканням кожну спіраль змастити збитим яйцем і поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку. Випікати 20 хвилин до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Листкові палички з беконом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua