Кисло-солодка печена морква - Image

Кисло-солодка печена морква

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Морква - овоч, який легко засвоюється людським організмом, при цьому має гарні смакові якості і надзвичайно корисний. Він багатий мінеральними речовинами, пектинами, вітамінами. Особливо цінна морква каротином, який, потрапляючи в наш організм, перетворюється на вітамін А. Каротину в моркві більше, ніж в інших овочах. Морква має широке застосування в кулінарії: її використовують при приготуванні супів, других страв, різних салатів, соусів, солодких виробів. Кисло-солодка печена морква - цікавий варіант приготування моркви.

Інгредієнти

Морква

900 г.

Олія оливкова

1 ст. л.

Оцет винний червоний

50 мл.

Цукор

1,5 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 220°C.

02

У форму викласти промиту і обсушену моркву, додати сіль і перець. Поставити на 20 хвилин у духовку.

03

У миску висипати цукор, додати оцет, перемішувати до розчинення цукру.

04

Полити моркву отриманою сумішшю, перемішати. Поставити ще на 5-8 хвилин у духовку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кисло-солодка печена морква – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua