Смажена картопля із пармезаном - Image

Смажена картопля із пармезаном

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всі звикли, що картопля - частий гість на нашому столі. Напевно, вже навіть ніхто не замислюється, що такого корисного можна знайти в цьому овочі. Але не варто забувати, що в картоплі багато вуглеводів, калію і фосфору. Якщо з'їдати 300 грам цього продукту в день, то можна себе повністю забезпечити цими елементами на цілу добу. Як же швидко і смачно приготувати картоплю? Один із рецептів - це смажена картопля із пармезаном. Досить просто посипати картоплю сиром і запекти в духовці. Прекрасний смак печеної картоплі і плавленого сиру приємно вас порадує. Ви можете також додати м'ясо, поклавши його на картоплю перед тим, як додати сир.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

440 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

40 мл.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

40 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Духовку розігріти до 200°C градусів. Деко змастити невеликою кількістю олії. На деко викласти картоплю.

02

Пармезан натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, пармезан. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв