Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка японська › Смажені в духовці картопляні палички по-японськи
Смажені в духовці картопляні палички по-японськи

Смажені в духовці картопляні палички по-японськи

Пропонуємо вам відмінний рецепт картоплі фрі по-домашньому. Він настільки простий, що робити його можна хоч щодня. І нехай ця страва не зовсім вишукана, її складно назвати святковою і подавати на стіл гостям, але для звичайної вечері це чудовий варіант. Хороший рецепт для тих, хто не любить клопоту з обідом/вечерею, адже досить начистити і порізати картоплю, а далі вона сама готується у духовці. А ви в цей час можете відпочити або приготувати собі легкий салат чи соус до цієї страви. Тут вже ви можете експериментувати, як хочете.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 1 кг
  2. 2. Олія оливкова — 2 ст.л.
  3. 3. Сіль — 1 ч.л.
  4. 4. Цукор — 1 ч.л.
  5. 5. Суміш спецій для картоплі — 1 ч.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 200°C градусів.

  2. Порізати картоплю уздовж довгими паличками і викласти на деко. Збризнути оливковою олією і добре перемішати. Смажити в духовці 25 хвилин. Перемішати і смажити ще приблизно 25 хвилин до готовності і золотистого кольору.

  3. У маленькій мисці змішати сіль, цукор і спеції. Посипати гарячі палички і подавати.