
Печиво «Нан хаті»
Індійська національна кухня славиться не тільки гострими м'ясними стравами і пряними овочевими закусками, але ще й смачною ароматною випічкою. Святкове печиво «Нан хаті» – тому яскравий доказ. Навіть в солодощах індійці вміло використовують свої традиційні трави та спеції. За рахунок цього пропонована випічка отримує неповторний смак. Як і всі східні солодощі, «Нан хаті» досить таки калорійне печиво за рахунок використання великої кількості вершкового масла і борошна. Завдяки унікальній консистенції тіста, печиво виходить м'яким і ніжним всередині з хрусткою скоринкою зовні. Господиням порада: додайте в тісто кардамон, куркуму і мускатний горіх – і ця випічка стане Вашою улюбленою навіки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
160 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Крупа манна Терра марка М 800г
40 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
80 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
160 г.
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло, додати рослинну олію, цукрову пудру і ваніль, трохи збити. Додати манну крупу і розмішати. Борошно просіяти і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти духовку до 170°C. Скатати шматочки тіста в кульки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів