Сирний пиріг зі сливами - Image

Сирний пиріг зі сливами

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Сир з фруктами безпрограшний варіант для будь-яких десертів, а особливо пирогів. Крім прекрасного смакового поєднання, воно також дуже корисне. Хоча в народі й існує думка, що десерти – це висококалорійні і не корисні страви, але про такого роду випічку її можна з упевненістю спростувати. Адже сир допомагає збагатити пиріг кальцієм і білком, а фрукти, звісно, безліччю вітамінів. Калорійність можна зменшити взявши нежирний сир. Якщо ж ви хочете поекспериментувати, то в цьому пирозі майже будь-які експерименти будуть вдалі. Додавайте сезонні фрукти, різні горіхи та спеції (корицю, мускатний горіх, ваніль, гвоздику) і шукайте свій ідеальний смак!

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

160 г

Розпушувач тіста Добрик 15г

5 г

Масло вершкове домашнє

100 г

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Сир кисломолочний 9%

250 г

Слива темна

200 г

Борошно пшеничне вищий гатунок

300 г

Етапи приготування

01

Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, потім додати розпушувач і борошно (повинні вийти борошняні крихти). Яйця з 100 грамами цукру збити міксером до стану піни. Сир протерти через сито. Додати сир до яєчної суміші і збити в однорідну пухку масу.

02

Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Духовку розігріти до 180 градусів. Форму для випікання змастити вершковим маслом і висипати половину крихт. Рівномірно на крихти викласти сир, потім сливи, трохи їх вдавлюючи, і зверху висипати другу половину крихт. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 35-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв